Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Rejčel na odmoru

Rejčel na odmoru
Oblast:Beletristika
Izdavač:Narodna knjiga

Ništa nije dovoljno ludo i brzo za dvadesetsedmogodišnju Rejčel Vols. Njen život je žurka bez prestanka. Njujork je pravo mesto za mladu ženu da pretera u... svemu! Ali njena ljubav prema dobrom provodu dovodi je pravo u urgentni centar, dok joj najbolja prijateljica i momak okreću leđa.

Ubrzo porodica Vols vraća svoju bludnu kćerku nazad u Irsku, gde je smešta u kliniku za zavisnosti.

I baš kad je milion sati psihoterapije dovede do ludila, Rejčel sreće novog muškarca i ponovo sanja o strasnoj ljubavi, mada ovoga puta na sasvim neobičnom mestu.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Rejčel na odmoru"

Upišite komentar...

Marijana Kiz, biografija

Marijana Kiz je irska književnica rođena 1963. godine. Poznata je po svetskim bestselerima takozvane literature za žene ali je i autorka brojnih knjiga iz esejistike. Diplomirala je pravo na Univerzitetu u Dablinu ali se nikada nije bavila advokaturom. Odmah posle studija preselila se u London gde je radila kao konobarica i računovođa a usput je pisala kratke priče. U tom periodu uspešno se izborila sa alkoholizmom nakon boravka u rehabilitacionom centru u Dablinu. Iako mnogi opisuju njene romane kao komične, u njima se često obrađuju veo...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Marijana Kiz

Knjige iz istog žanra