Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Samo jedna prilika

Samo jedna prilika
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Mark Sajdman se budi u šok-sobi, zavijene glave i sa iglom za infuziju. Dvanaest dana ranije živeo je u mirnom prigradskom naselju kao uspešni hirurg, bio je oženjen lepoticom iz visokog društva i imao je bebu koju obožava. Sada je u bolnici i ne zna ko je pucao u njega. Žena mu je ubijena, a šestomesečna kći Tara je nestala. Ali u najcrnjim trenucima, kada se Marku čini da se svet srušio, stiže poruka koja mu uliva novu nadu: zahtev za otkup.
Poruka je surova, ali on vidi samo jedno – priliku da spase svoje dete. Ne sme da se obrati ni policiji ni FBI-ju. A vlasti usmeravaju pažnju na novog osumnjičenog: na samog Marka. Mada tone sve dublje u živi pesak izdaje i smrtonosnih tajni – o svojoj ženi, o staroj ljubavi koju nikada nije zaboravio i o sopstvenoj prošlosti – ništa ga ne može pokolebati u nameri da po svaku cenu spase Taru.

Istovremeno i žestoki triler i dirljiva priča o odanosti starih prijatelja i vezi između roditelja i deteta, Samo jedna prilika je još jedno remek-delo autora koji vas drži u neizvesnosti do samog kraja.

"... nudi vam sve što možete da očekujete od vrhunskog trilera... raketni tempo sa izuzetnim emocionalnim nabojem.“
San Francisco Chronicle

„Ubistveni triler sa više obrta i petlji od vrtoglave vožnje toboganom u zabavnom parku.“

„Koben gazi do daske i ne skida nogu s gasa... Prikriva pažnju kao pneumatski pištolj.“

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Samo jedna prilika"

Upišite komentar...

o knjizi "Samo jedna prilika"

08.12.2013. — Jedan covek je izgubio sve. Zena mu je ubijena, cerka oteta, mozda cak i mrtva, a on je jedan od osumnjicenih u ocima policije. On nema vise sta da izgubi, za svoj zivot ne mari, jedino ga pokrece misao da spase svoju sestomesecnu kci Taru. Ovo je knjiga koja ce vas ganuti do suza.

Harlan Koben, biografija

Povodom jednog od Kobenovih romana (Darkest Fear), list Chicago Tribune je autora opisao slikovitom frazom „Rejmond Čendler sreće Bridžet Džons“, ciljajući na Kobenov dar da unese crtu duhovitog u trilerske zaplete. Glavni lik sedam Kobenovih romana je Majron Bolitar, sportski agent koji se uvek nađe u nevolji, što zbog svojih klijenta, što zbog svoje prošlosti. Bolitarov lik opravdava navedena poređenja Kobena sa drugim piscima: snalažljivost u zapletima i britak humor doneli su autoru nagrade za tri od sedam ovih romana (Edgar za Fade A...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Harlan Koben

Knjige iz istog žanra