Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Smrt na oltaru: Malteška misterija

Smrt na oltaru: Malteška misterija
Oblast:Trileri
Izdavač:Portalibris

Na oltaru Taršin templa, jednom od malteških preistorijskih hramova, nađeno je telo osamnaestogodišnjeg Vuka Jankovića, sa bodežom zabijenim u srce i krvlju iscrtanim tajanstvenim simbolima.
Stefan Gazivoda, Vukov najbolji drug i Maltežanin po majci, na čiji je poziv Vuk došao da provede leto na Malti, u isto vreme nestaje. Ostrvom počinju da kruže glasine: Stefan je ili ubica ili je i njega zadesila slična sudbina.
Stefanov otac odlučuje da angažuje Andreja Avakumovića Kuma i njegovu pomoćnicu Alinu da istraže šta se desilo. Sledeći jedan od tragova, Alina u parohijskoj crkvi pronalazi rendgenske snimke glava sa izduženim lobanjama, slične onima nađenim svojevremeno u Hipogeumu, podzemnom hramu za koji se vezuju priče o tajanstvenim nestancima ljudi.
Novo ubistvo, izvedeno na skoro identičan način, otvara mogućnost novih, zastrašujućih tumačenja smrti dvojice mladića i Stefanovog nestanka.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Smrt na oltaru: Malteška misterija"

Upišite komentar...

Verica Vinsent Kol, biografija

Verica Vinsent Kol (Vincent Cole) rođena je u Beogradu, gde je do 1999. godine radila kao advokat. Godine 2000. stekla je stepen mastera međunarodnog pomorskog prava. Živi na Malti, sa muzem Kenetom, i radi na Institutu za međunarodno pomorsko pravo. Do sada je objavila roman Greh, gnev i grad, 2007.godine.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Verica Vinsent Kol

Knjige iz istog žanra