Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Špijunka

Špijunka
Oblast:Drama
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652121434

Priča o čuvenoj špijunki 20. veka, Mata Hari, skandaloznoj igračici koja je bila najpoželjnija i natraženija žena tog doba. Nju nisu volele žene iz visokog pariskog društva jer je bila upućena u sve tajne evropske aristokratije pred Prvi svetski rat. Živela je u svetu društvenih predrasuda, posvetila je život slobodi i zato je platila visoku cenu.
Špijunka je roman koji je nastao na osnovu neobjavljenih dokumenata i zasnovan je na istinitim događajima. Savremena priča o Mata Hari.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Špijunka"

Upišite komentar...

Paulo Koeljo, biografija

Paulo Koeljo se smatra najuticajnijim savremenim piscem. Njegova dela prodata su širom sveta u tiražu od preko 150 miliona primeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika. Rođen u Rio de Žaneiru (Brazil) 1947. godine, Paulo Koeljo je autor nekoliko naslova koji spadaju u najčitanije knjige našeg vremena. Među njima su Dnevnik jednog čarobnjaka i Alhemičar koji su ga i učinili svetski poznatim. Naravno, Paulo Koeljo je napisao mnoge druge knjige koje su dirnule srca ljudi širom sveta – Brida, Veronika je odlučila da umre...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra