Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Stockholm delete

Stockholm delete
Oblast:Trileri
Izdavač:VBZ

Radnik zaštitarske kompanije odlazi na teren nakon što se za vreme oluje u jednoj od elitnih vila na severnom delu ostrva Varmdom oglasio alarm. Odmah po dolasku, radnik shvata da nije reč o lažnoj uzbuni i da se u vili zaista dogodila provala.
Unutra pronalazi telo ubijenog muškarca, a nešto kasnije, nedaleko od mesta ubistva, pronađen je i automobil u kojem je u nesvesti ležao teško ranjeni mladić, koji ubrzo postaje glavni osumnjičeni za ubistvo.
Njegovo ime je Benjamin Emanuelsson, a Emelie prihvata da bude njegov advokat kao osumnjičenom za teško ubistvo uprkos tome što njena advokatska firma svojim zaposlenicima strogo zabranjuje takvu praksu.
Kasnije se ispostavlja da je Benjamin sin jednog od Teddyjevih starih poznanika. Pomažući Emelie na slučaju, Teddy biva prisiljen da se suoči sa nekim gresima iz prošlosti, pri čemu oboje bivaju uvučeni u zamršenu mrežu stokholmskog podzemlja.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Stockholm delete"

Upišite komentar...

Jens Lapidus, biografija

Furiozna proza s kratkim, dinamičnim rečenicama i žargon ulice njegov su zaštitni znak. Jens Lapidus (1974) dominira scenom švedskog krimića od svog prvog romana iz tzv. Stokholmske noir trilogije – Laka lova. Danas je Lapidus najprodavaniji autor krimića u Švedskoj, drugačiji od ostalih, a o njegovim romanima bruji cela zemlja. Inače advokat, stručnjak je za krivično pravo i radi u jednoj od najuglednijih švedskih advokatskih kancelarija. I sam je branio neke od najnotornijih kriminalaca, a u trilogiji otvoreno i hrabro prikazuje krimina...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Jens Lapidus

Knjige iz istog žanra