Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Svedočanstvo o kraju sveta

Svedočanstvo o kraju sveta
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0958-6
 Odlomak iz knjige

Nestali nacistički naučnik.

Izgubljena tibetanska relikvija.

Očajnička trka s vremenom.

1937. godina – Hitler šalje ekspediciju na Tibet da traga za izgubljenom zemljom Tulom.

1941. godina – Himler troši veliko bogatstvo i žrtvuje stotine logoraša da zamak Vevelzburg u Nemačkoj pretvori u esesovski hram. U njegovom srcu se navodno nalazi drevna izgubljena relikvija izuzetne moći.

Džejmi Senkler, stručnjak za izgubljena umetnička dela, veruje da poznaje svog dedu. Kada bude pronašao starčev dnevnik, zapanjiće se otkrićem da je dobroćudni anglikanski sveštenik bio odlikovani heroj koji je služio u Specijalnim vazduhoplovnim snagama u Drugom svetskom ratu. Ali njegov deda ima još iznenađenja. U korice dnevnika je zašiven neobičan komad nacističke mape sa simbolima.

To prosto otkriće otisnuće Džejmija Senklera na jurnjavu duž cele Evrope i duboko u nemačku mračnu prošlost. Neki su spremni da ubiju kako bi pronašli drevni izgubljeni predmet, a premda toga nije svestan, Senkler drži ključeve skrovišta u kojem je tajanstveni predmet sakriven.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Svedočanstvo o kraju sveta"

Upišite komentar...

Džejms Daglas, biografija

Džejms Daglas je pseudonim pisca popularnih istorijskih pustolovnih romana. Ovo je prvi triler u kojem se pojavljuje stručnjak za izgubljena umetnička dela Džejmi Senkler.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra