Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Ti si opsesija

Ti si opsesija
Oblast:Beletristika
Izdavač:Čarobna knjiga
ISBN:9788677024628

Đovani ima trideset pet godina, uspešan je pisac bestselera, ima inteligentnu i lepu ženu, dobru ćerku i sve u svemu - ništa mu ne nedostaje u životu. Đovani piše romane koji se dopadaju ženama jer on dobro poznaje njihovu psihologiju i ume da ih dirne i nasmeje.
Međutim, jedne večeri, Đovani dobija poruku od svoje obožavateljke Lune. Pisac započinje četovanje sa njom jer se Luna izdavaja iz mase svih drugih obožavateljki po svojoj smelosti i briljantnosti. Ovo četovanje iz obične igre prelazi u virtuelnu vezu i opsesiju. Četovanje postaje svakodnevna potreba i opsesija. Đovani o Luni ništa ne zna, jer se ona drži u tajnosti, dok ona o njemu zna mnoge tajne. On ima sve veću potrebu da je upozna.
Kako virtuelna stvarnost utiče na čoveka, razgolićuje ga i otkriva ljudske slabosti. Autor je ovim romanom Ti si opsesija želeo da pokaže šta su nove tehnologije i drštvene mreže promenile u društvenim odnosima.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Ti si opsesija"

Upišite komentar...

Federiko Moća, biografija

Federiko Moća je rođen 1963. godine u Rimu. Scenarista, režiser i pisac. Prvi roman, Tri metra iznad neba, napisao je 1992. i praktično ga sam izdao, pošto je svuda nailazio na odbijanje. Roman doživljava veliku popularnost među mladima i počinje u fotokopijama da kruži po školama, tako da ga 2004. ponovo štampa renomirani izdavač. Nastavak ovog romana, Želim te, izlazi 2006. godine. Na osnovu obe knjige Moća piše scenarija i režira uspešne filmove. Godine 2007. piše nov...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Federiko Moća

Knjige iz istog žanra