Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Tinejdžer u izgnanstvu

Tinejdžer u izgnanstvu
Oblast:Tinejdžeri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Svi momci i devojke (ali i roditelji) pronaći će u ovoj knjizi sve ono što ih je oduvek zanimalo a nisu imali koga da pitaju, ali će saznati i mnoge stvari za koje bi bili srećniji da ih nikada nisu čuli.

 

JOŠ ŠEST MESECI I JEDAN DAN U ŽIVOTU NAJOPASNIJEG TINEJDŽERA NA SVETU!

 

U trećem delu najuzbudljivih godinu i po dana u životu razuzdanog kalifornijskog tinejdžera, Nik Tvisp zatvara krug i hrabro se baca u vrtlog u kom je sve i počelo. Pošto je pod burnim okolnostima napustio svoj grad (prvi deo) i odselio se u dom oca i njegove mnogo mlađe devojke (drugi deo), Nik se, naposletku, odlučuje za ljubav. A za naklonost neodoljive Šine izboriće se na zaista uzbudljiv i neuobičajen način. Sreća prati hrabre i ono za čim je Nik od početka žudeo krunisaće njegovu mladalačku hrabrost.

 

Ima li kraja mukama jednog tinejdžera? Nik Tvisp ne odustaje. Ima nove, još uvrnutije ideje kojima će vas beskrajno zabaviti. Ali upozoravamo vas, ne pokušavajte ništa slično sami jer vi niste Nik Tvisp.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Tinejdžer u izgnanstvu"

Upišite komentar...

C. D. Pejn, biografija

C. D. Pejn rođen je 1949. godine u gradu Akronu u američkoj državi Ohajo. Diplomirao je na Harvardu, jednom od najprestižnijih univerziteta u SAD, oženjen je i živi na obali zaliva naspram San Franciska. Napisao je knjigu sastavljenu od dnevnika glavnog junaka, četrnaestogodišnjeg Nika Tvispa. Pobunjeni tinejdžer je prvi deo trilogije koju sačinjavaju još Tinejdžer u ropstvu i Tinejdžer u izgnanstvu. Objavio je i roman Frisco Pigeon Mambo, kao i dramu Američka kraljica: kraljevska komedija u tri čina. www.nicktwisp.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) C. D. Pejn

Knjige iz istog žanra