Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Tinejdžer u ropstvu

Tinejdžer u ropstvu
Oblast:Tinejdžeri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Svi tinejdžeri (ali i roditelji) pronaći će u ovoj knjizi sve ono što ih je oduvek zanimalo a nisu imali koga da pitaju, ali će saznati i mnoge stvari za koje bi bili srećniji da ih nikada nisu čuli.

 

NAREDNIH ŠEST MESECI U ŽIVOTU NAJOPASNIJEG TINEJDŽERA  NA SVETU!

 

 

Nastavlja se neobično i zabavno putovanje Nika Tvispa, kalifornijskog tinejdžera. Nakon „pobune“ koja je opisana u njegovom prvom dnevniku, nastavak prati Nikovu avanturu nakon seobe u novi grad, kod oca. Nije bilo dovoljno to što mu se život iskomplikovao majčinom ponovnom udajom, već sada otkriva da mu otac živi s mnogo mlađom devojkom. No, nada ipak postoji jer se Nik doselio u grad u kom živi Šini, njegova velika ljubav. Dok bude planirao kako da ostvari svoje prvo pravo ljubavno iskustvo, Nik će shvatiti da njegov otac ima sasvim posebne vaspitne metode i da ono što važi za očev ljubavni život neće važiti i za Nikov.

 

Nik Tvisp nastavalja da rešava svoje beskrajne tinejdžerske probleme na zapaljiv i urnebesan način. Drugi dnevnik Nika Tvispa je jednako uzbudljiv i neuporedivo luđi.

 

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Tinejdžer u ropstvu"

Upišite komentar...

C. D. Pejn, biografija

C. D. Pejn rođen je 1949. godine u gradu Akronu u američkoj državi Ohajo. Diplomirao je na Harvardu, jednom od najprestižnijih univerziteta u SAD, oženjen je i živi na obali zaliva naspram San Franciska. Napisao je knjigu sastavljenu od dnevnika glavnog junaka, četrnaestogodišnjeg Nika Tvispa. Pobunjeni tinejdžer je prvi deo trilogije koju sačinjavaju još Tinejdžer u ropstvu i Tinejdžer u izgnanstvu. Objavio je i roman Frisco Pigeon Mambo, kao i dramu Američka kraljica: kraljevska komedija u tri čina. www.nicktwisp.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) C. D. Pejn

Knjige iz istog žanra