Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Tras!

Tras!
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna

Sem Vajms mora da reši ubistvo izvesnog patuljka, kako ne bi počela nova bitka za dolinu Kum. Dolina Kum je mesto gde su trolovi napali patuljke iz zasede, ali i gde su patuljci iz zasede napali trolove.
Ako Sem Vajms, komandant straže Ank-Morporka, ne reši ubistvo patuljka, nova bitka za dolinu Kum počeće ispred same njegove kancelarije. On mora da raspetlja svaki trag, da nadmudri svakog ubicu i hrabro se uputi u tamu u potrazi za rešenjem. Ni ne sluti da ga ispod ulica Ank-Morporka ne čeka samo jedan leš, već i blatište sujeverja, mržnje i straha.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Tras!"

Upišite komentar...

Teri Pračet, biografija

Teri Pračet (1948–2015) počeo je da radi kao novinar jednog dana 1965. godine i svoj prvi leš ugledao već posle tri sata, što je u to vreme bilo iskustvo koje je zaista nešto značilo. Pošto se oprobao u gotovo svakom poslu koji postoji u provincijskom novinarstvu, osim, naravno, praćenja fudbalskih utakmica subotom, prešao je u Central Electricity Generating Board i postao predstavnik za javnost četiri nuklearne elektrane. Sve ovo se završilo 1987, kada je postalo očigledno da je pisanje romana o Disksvetu mnogo zabavnije od pravog posla....... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra