Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Trilogija Papirus

Trilogija Papirus
Oblast:Razno
Izdavač:Zavod za udžbenike

U prvoj knjiizi govori se o jednom starcu koji umire u knjižari Papirus, naizgled, prirodnom smrću. Međutim, niko ne može da objasni njegovu smrt, kao i ostale koje će uslediti. Inspektor Dejan Lukić kreće u zamršenu istragu u čijem je središtu tajanstvena ,,Poslednja knjiga", vesnik kraja sveta. Sa stalnim utiskom da je to već negde čitao i opsedan noćnim morama, inspektor će morati da odustane od uobičajenog viđenja stvarnosti da bi konačno pronikao u jezgro zagonetke.
U drugoj knjizi inspektor Lukić mora da se uhvati ukoštac ne samo sa zagonetnim nestankom spisateljice, za koju se ispostavlja da ima više lica, nego i sa Agencijom za nacionalnu bezbednost, tajnim društvom koje kao da poseduje natprirodne moći, a najviše sa čudnim SMS porukama koje mu neko šalje.
U trećoj knjizi pojavljuje se tajanstvena skupocena inkunabula na Odeljenju za stare i retke knjige Narodne biblioteke. Istovremeno, na sva tri podzemna mesta iskrsava po paket ostavljen za inspektora Lukića koji sadrži veliki tom bez ikakvog ispisa. Dok ljudi i dalje nestaju, on saznaje da je to što dobija ,,Zbornik mrtvih", a da će onaj ko bude imao i poslednji četvrti tom, moći da oživljava pokojnike.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Trilogija Papirus"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra