Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Trinaest meseci

Trinaest meseci
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Urban reads

U romanu ,,Trinaest meseci" pratimo jednu godinu u životu trinaestogodišnjeg Džejsona u Blek Svon Grinu, engleskom selu u Vusterširu godine 1982. Kroz trinaest poglavlja romana, ispostaviće se da se ispod naizgled mirne površine seoske svakodnevnice krije uzbudljiv svet.
Hladni rat je pri kraju, a Kisindžerov koncept realpolitike preliva se i na dečačke igre na zamrznutom jezeru i u noćna šunjanja kroz tuđa dvorišta.
Džejsona muče dve stvari: kako da sakrije činjenicu da je na klizanju slomio dedin nezamenljivi ručni sat, i kako da razume smisao drame koja se događa u njegovoj kući, konkretno, razvod njegovih roditelja.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Trinaest meseci"

Upišite komentar...

Dejvid Mičel, biografija

Dejvid Mičel rođen je 1969. godine u Sautportu, a odrastao je u Melvernu (Vorčesteršair, Velika Britanija). Studirao je englesku i američku književnost. Nakon studija živeo je godinu dana na Siciliji, a zatim se peselio u Hirošimu (Japan) gde je tokom osam godina predavao engleski jezik. Sada živi u Irskoj. Prvi roman Dejvida Mičela, Ghostwritten, objavljen je 1999. Dobio je nagradu „Mejl on Sandej/Džon Luelin Ris“ kao najbolja knjiga pisca mlađeg od trideset pet godina, a takođe je uvršten i u uži izbor za Gardijanovu nagradu za debitant...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dejvid Mičel

Knjige iz istog žanra