Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Trinaest razloga

Trinaest razloga
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Postoji trinaest razloga zbog kojih je tvoja drugarica mrtva. Ti si jedan od njih.

stop Ne možeš zaustaviti budućnost.
rewind Ne možeš se vratiti u prošlost.
play Jedini način da otkriješ tajnu je… da pristaneš na igru.

Klej Džensen ne želi audio kasete koje je snimila Hana Bejker. Ona je mrtva, prema tome, njena tajna treba da bude sahranjena s njom.
A onda će mu Hanin glas saopštiti da se njegovo ime nalazi na tim kasetama i da je on, na neki način, odgovoran za njenu smrt.
Cele noći Klej će preslušavati snimke. Hanin glas će mu govoriti o trinaest razloga zbog kojih je odlučila da umre. Vodiće ga kroz njihov mali grad… a ono što bude otkrio zauvek će mu promeniti život.

„Spektakularan roman. Ašer pripoveda sa iskrenošću i jednostavnošću koja je potresno stvarna.“
Gordon Korman

„Izuzetno inteligentno zamišljen, ispričan snažnim glasom i ispunjen izvanrednom atmosferom, ovo je roman koji će dugo obuzimati vašu pažnju.“
Kris Kračer

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Trinaest razloga".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Trinaest razloga"

Upišite komentar...

o knjizi "Trinaest razloga"

09.12.2013. — Devojcica izvrsava samoubistvo, ali ostavlja snimljene kasete koje idu od jednog do drugog ucenika koji su odgovorni za njenu smrt. Spisak imena je tu, ali na njemu se nalazi i Klejovo ime. Cemu ono tu kada je uvek postovao Hanu i potajno bio zaljubljen u nju? Klej ce saznati odgovor, ali i mnoga druga koja ce mu pomoci da shvati njenu odluku i ceo njen zivot. Hana mu ostavlja svoja secanja.

Džej Ašer, biografija

Džej Ašer je rođen 1975. godine u Arkadiji (Kalifornija). Roditelji su ga uvek podržavali i podsticali u njegovim iteresovanjima – od sviranja gitare do pisanja. Svoje prve dve knjige za decu napisao je još u vreme srednjoškolskih dana. Nekada mu je želja bila da postane učitelj ali je napustio studije da bi se posvetio pisanju. Neko vreme radio je kao prodavac i bibliotekar. Sada piše knjige za decu i tinejdžere. Veliki je ljubitelj TV serije Moj takozvani život.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra