Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

U radno vreme

U radno vreme
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

„Oštrouman i pun sjajnih zapažanja. Zabavan, istinit i zaista duhovit roman.“ - Sunday Times

Šta se dogodi kada dve sposobne poslovne žene u uzletu karijere otkriju čari zabranjene ljubavi?

Stela Bredberi i Bela Čejmbers rade za Atlantik enerdži, međunarodnu naftnu kompaniju u Londonu. Bela je zgodna samohrana majka koja je napustila studije pa je osuđena da radi kao nevidljiva asistentkinja muškarcima ni upola inteligentnim kao što je ona. Stela je dvadeset godina starija, čeka je mesto u odboru, originalna je i sposobna – njenoj karijeri i uspehu nema granica.

Iznenada, ove dve inteligentne i odmerene žene odlučuju da urade nešto nepromišljeno: upuštaju se u ljubavne afere s kolegama koje inače ne bi ni pogledale – jer šta je izazovnije od nedozvoljene ljubavi? One umeju da osvoje sve što požele, ali još ne znaju koja je cena zabranjene strasti.

Pametno, zabavno i dirljivo, U radno vreme satirično ali verno odslikava savremeni poslovni život i daje zabavan uvid u sve ono što se događa u kancelarijama „iza zatvorenih vrata“.

Staro je pravilo da posao i zabava ne idu rokom pod ruku. Hoće li dve lukave ali zaljubljene žene uspeti da pronađu recept za tu „nemoguću misiju“?

„Knjiga koju morate poneti na plažu. Šaljiv, iskren, ali i razgoropađen, ovaj duhoviti roman pogađa u središte mete.“ - Independent

„Nikako nemojte propustiti ovaj duhovit i dirljiv roman o ljubavnim aferama.“ - Grazia

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "U radno vreme".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "U radno vreme"

Upišite komentar...

Lusi Kelavej, biografija

Lusi Kelavej je rođena 1959. godine u Londonu. Studirala je filozofiju, politiku i ekonomiju. Veoma je poznata, uspešana i nagrađivana novinarka i kolumista. Bavi se temama iz oblasti ekonomije, menadžmenta i korporativnog poslovanja. Ima redovnu kolumnu u Fajnenšal tajmsu. Na osnovu dobrog poznavanja prilika u velikim firmama došla je na ideju da piše sarirične romane o međuljudskim odnosima na random mestu. Živi u Londonu sa suprugom i četvoro dece.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra