Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Udvoje

Udvoje
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna

Knjiga o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima koje nosi sa sobom, ali i snazi kojom nas oplemenjuje.
Rasel Grin je uspešan tvorac reklamnih kampanja. Njegov život je savršen: oženjen je i ima petogodišnju ćerkicu London. Njegovu idealnu porodičn viziju budućnosti kvari jedino njegova poslovna nezavisnost o kojoj već neko vreme mašta. Otvorena je Agencija Feniks i Rasel može da krene u samostalno poslovanje.
Međutim, svaki početak je težak, pa tako je i Raselu. Finansijska nesigurnost počinje da ruši odnos između Rasela i njegove supruge Vivijan. Nezadovoljna, Vivijan odlučuje da se zaposli, ali time otkriva da njihov brak nije bio tako stabilan kako je Rasel zamišljao. On je prinuđen da preko noći nauči da se stara o petogodišnjoj London i da joj bude istovremeno kuvar, dadilja, šofer i drug u igri.
Dirljiv roman o ljubavi, odrastanju i dubokoj složenosti porodičnih odnosa, ali pre svega roman o tome kako kroz život uvek treba koračati udvoje.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Udvoje"

Upišite komentar...

Nikolas Sparks, biografija

Nikolas Sparks, rođen 1965. godine, je američki autor međunarodnih bestselera, poznat je po romanima u kojima se bavi temama kao što su hrišćanstvo, ljubav, tragedija i sudbina. Iako je sredinom osamdesetih godina napisao dva romana, svoj prvi uspeh Sparks je postigao 2001. godine romanom The Notebook. Do sada je objavio dvanaest romana, koji su prevedeni na preko trideset jezika, a neki od njih su i filmovani (The Notebook, Message in a Bottle i A Walk to Remember). ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Nikolas Sparks

Knjige iz istog žanra