Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Vidi me

Vidi me
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652124039

Kolin Henkok ostavlja iza sebe sve loše odluke i nasilničko ponašanje i trudi se da iskoristi drugu priliku u životu. S obzirom da mu prete zatvorom, on se odlučuje da živi ispravno i da se posveti obrazovanju. Kolin želi da postane učitelj i izbegava sve što mu nekada nije dobro išlo. Smatra da je ozbiljna veza poslednje što mu treba.
Marija Sančez, lepa i vredna kćerka meksičkih doseljenika, ima uspešnu karijeru pravnice u advokatskoj kancelariji. Međutim, i ona ima mračnu prošlost zbog koje mora da se vrati u rodni grad.
Susret Kolina i Marije promeniće oboma život i poglede na svet i sebe same. Između njih se rađa ljubav, ali smeta im Marijina prošlost. Da li će ljubav pobediti i najmračnije sile?

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Vidi me"

Upišite komentar...

Nikolas Sparks, biografija

Nikolas Sparks, rođen 1965. godine, je američki autor međunarodnih bestselera, poznat je po romanima u kojima se bavi temama kao što su hrišćanstvo, ljubav, tragedija i sudbina. Iako je sredinom osamdesetih godina napisao dva romana, svoj prvi uspeh Sparks je postigao 2001. godine romanom The Notebook. Do sada je objavio dvanaest romana, koji su prevedeni na preko trideset jezika, a neki od njih su i filmovani (The Notebook, Message in a Bottle i A Walk to Remember). ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Nikolas Sparks

Knjige iz istog žanra