Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Promocija SF romana Mars, Prva ekspedicija

25.11.2016

Roman Mars, Prva ekspedicija, koji pripada tvrdom žanru naučne fantastike, je objavljen kao digitalno izdanje za Android i Apple tržište. Izdavač je New look entertainment doo iz Beograda koji izdaje knjige za ceo svet na srpskom jeziku preko aplikacije e-knjižara.
Promotivna ponuda obuhvata podelu 20 besplatnih promo kodova za iBooks Store koja omogućava besplatno skidanje pune verzije romana (250 stranica, 35 poglavlja) sa iBooks marketa na ajfon, ipad tablete ili ipod uredjaje. Takođe promocija romana obuhvata i sniženu cenu knjige na Google Play i iBooks Store na samo 2,99 dolara do 31. 12. 2016. Na autorskom blogu marsprvaekspedicija.blogspot.rs su prezentovana prva dva poglavlja romana i pdf verzija sa prvih nekoliko poglavlja kao promotivna verzija. Punu verziju romana Mars, Prva ekspedicija možete čitati na vašem Android, iPad, iPod, iPhone, uredjaju preko Google Play i iBookstore.
Ideja je da čitaoci koji dobiju promo kodove nakon čitanja knjige daju svoj komentar, ocenu, šta im se dopalo, kakav su utisak na njih ostavili likovi da li bi preporučili knjigu prijatelju i slično. Komentari čitalaca biće objavljeni na autorskoj stranici.
Ponuda važi narednih 14 dana jer su promo kodovi vremenski ograničeni i nakon tog perioda nisu upotrebljivi. Za detalje i promotivne kodove pišite na dristorija1980@gmail.com.
Prijatne trenutke u čitanju romana želi Vam autor.

Opis knjige

Radnju romana uporedio bih sa planinarom koji treba da ode na vrh nepoznate planine. Ne poznaje put kojim treba da korača, brojna iznenađenja i opasnosti vrebaju ga dok prolazi kroz nepoznate predele uspinjući se ka dalekom odredištu. Priroda je ravnodušna prema njemu, a on je samo delić nje, kao prašina na vetru. Dok se penje ka vrhu spoznaje sebe, svoje strahove i slabosti, ali ne odustaje. Uporno se trudi da stigne do vrha, ma koliko mu se on činio dalek i nepristupačan. Na svom putu doživljava promene, sve se u njemu menja, njegov karakter, sopstvena spoznaja i mogućnost dokle je spreman da ode ka svom cilju. Kada konačno stigne na vrh planine, umoran je i nije mu ni do čega, ali ga tamo čeka nagrada. Pogled sa planine otkriva dokle je stigao i šta je postigao, a novi horizonti i nove mogućnosti se otvaraju pred njim. I junaci romana, kao i planinar, treba da dostignu taj cilj, da obave najtežu misiju koju im je istorijski trenutak nametnuo. Sa kakvim izazovima će se suočiti članovi naučne ekspedicije na opustošenoj, smrznutoj planeti, i kakvim moralnim dilemama ce biti zaokupljeni, saznaćete ako se upustite u avanturu čitanja. Knjiga otvara neke neobične moralne dileme na horizontu nauke. Počevši od pitanja da li svesne mašine treba posmatrati kao živa bića i izjednačiti ih zakonski sa ljudima do pitanja da li čovek treba da krene neispitanim stazama transhumanizma.

Autor

Komentari