7 profesora dalekog severa

7 profesora dalekog severa
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

„Slušaj!”, zavapi čovek. „Ne mogu... još dugo... da ostanem budan... Pozovi ostale, Aleksandere...”

Olujom izmučeni putnik dohujao je u benov i Zarin edinburški dom i probudio tajnu iz davne prošlosti njihovog ujke Aleksandera. Ali putnik je sa sobom doneo i opasnost; Zara, Ben i njihov novi prijatelj Sem uskoro će se otisnuti na zaleđeni Arktik u očajničku spasilačku misiju.

Da bi obavili putovanje, moraju da otkriju najčudnovatiju tajnu na svetu. Da bi preživeli, moraju se osloniti na svoju hrarost, svoje oštroumlje i pomoć nepoznatih.

 

Sedam profesora dalekog severa uzbudljiva je priča o neverovatnim tajnama, zapanjujućim pronalascima i burnim pustolovinama.

Komentari čitalaca o knjizi "7 profesora dalekog severa"

Upišite komentar...

Džon Fardel, biografija

Ovaj autor je poznati britanski pisac i crtač. On je stalni saradnik u stripu za odrasle pod nazivom Viz, i do sada je napisao i nacrtao više poznatih stripova pod nazivom The Modern Parents i The Critics, kao i najnovijeFerdinand the Foodie i Desert Island Teacher. Njegov rad nosi topao, familijarni ton i bavi se često porodičnim temama. Fardel je takođe autor i ilustrator dva dečja romana pustolovine: Sedam profesora dalekog severa, koji je kod nas objavila Laguna i njegov drugi romanThe Flight of the Silver Turtle, objavljen 2006. godi...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga