Alijenista

Alijenista
Oblast:Horor
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

SENZACIONALNI BESTSELER KOJI JE PROVEO PUNIH ŠEST MESECI NA TOP-LISTI NJUJORK TAJMSA "Prvorazredna priča o zločinu i kazni koja će čitaoce držati u neizvesnosti sve do poslednjih stranica."
Entertainment Weekly "Možete da osetite strah u vazduhu."
The New York Times "Užasavajuć i očaravajuć roman... Obožavaće ga ljubitelji filmova Regtajm i Kad jaganjci utihnu."
Flint Journal ZAKORAČITE U DRUGO VREME – I NEZABORAVAN KOŠMAR. GODINA JE 1896. GRAD JE NJUJORK. U TOKU JE JE HAJKA NA ZBUNJUJUĆU, NOVU VRSTU ZLOČINCA. NA SERIJSKOG UBICU. OVO JE ČITALAČKI DOŽIVLJAJ VAŠEG ŽIVOTA.
"... izuzetna zamisao... Ambijent i likovi su daleko sofisticiraniji od većine trilera koji ispunjavaju police knjižara."
The Washington Post "Način potrage i očajnički napori tima istražitelja uzdigli su ovu priču daleko iznad nivoa dobrog trilera – daleko iznad... Izuzetan spoj istorijskog romana i psihološkog trilera."
The Buffalo News


Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Alijenista".

Komentari čitalaca o knjizi "Alijenista"

Upišite komentar...

Kejleb Kar, biografija

Rođen je u Njujorku 1955. godine. Danas živi u okrugu države Njujork u gradiću Berlin, na farmi Misery Mountain. Diplomirao je istoriju na njujorškom univerzitetu. Napisao je četiri romana: Alijenista, The angel of Darkness, The devil soldier, The lessons of Terror. Osim beletristike, bavi se još i vojnim i političkim pitanjima. Urednik je časopisa MQH: Kvartalni magazin za vojnu istoriju. Radio je takođe i na televiziji, filmu, kao i u pozorištu. Osim što piše knjige predaje i vojnu istoriju na koledžu Bard kao gostujući profesor. Kajleb...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Kejleb Kar

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga