Bajka nad bajkama – Dva cara

Bajka nad bajkama – Dva cara
Oblast:Razno
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652121823

Bajka nad bajkama – Dva cara je nastala na temeljima bajki i pesama na kojima su mnoge generacije odrastale i sazrevale. Ova knjiga spada u red epske fantastike i svojom maštovitošću će vas očarati.
Senka je devojčica koja se bori da pobedi zlo uprkos tome što je slepa. Ono što je čini posebnom je to što ima nemušti jezik, tj. razume životinje. Senku progone mračne sile, ali uz nju su i heroji sa super moćima.
Dva cara su u sukobu i taj sukob će imati posledice za ceo svet. Hurski car ima ambicije da osvoji svet, a te njegove namere još više podržava ala koja se nalazi u njegovoj carici. Na zemlji drugog cara se nalazi tajni ulaz u drugi svet u kojem se nalazi oružje kojim se može ubiti ala.

Komentari čitalaca o knjizi "Bajka nad bajkama – Dva cara"

Upišite komentar...

Nenad Gajić, biografija

Nenad Gajić (1974) autor je bestselera Slovenska mitologija, sveobuhvatne ilustrovane knjige enciklopedijskog tipa u izdanju IP Laguna 2011. godine, kao i fantazijskog serijala Bajka nad bajkama, prema motivima srpske narodne epike, čiju prvu knjigu je takođe objavila Laguna (Bajka nad bajkama: Senka u tami, 2013). Nemirna priroda vukla ga je da proba mnogo toga: najduže je bio muzičar (gitarista, pevač i pesnik benda s kojim je objavio dva albuma), da bi se zatim oprobao i kao bankar, menadžer, privatni preduzetnik, proizvođač računarske...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Nenad Gajić

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga