Bejker kule

Bejker kule
Oblast:Beletristika
Izdavač:Narodna knjiga

Priča o petoro dece Novak koji odrastaju u ratno vreme, kada se čini da će ceo svet da se promeni.
Najstariji, Džordži, služi vojsku na minolovcu u Južnom Pacifiku i sreće sa sa svetom izvan svog rodnog mesta Bajkertona, obećavajući sebi da će da preživi i obezbedi sebi život kakav želi.
Njegova sestra, Doroti prihvata posao u gradu i shvata da je za to potpuno nepripremljena. Džojs želi da učini nešto značajno za svet i sebe, ali postaje porodični bedem, svesna da je druge prilike mogla da ima na drugom mestu.
Zatim, Sendi koja kroz život prolazi dobro zahvaljujući svojoj lepoti i Lusi, još uvek beba, mezimica kojoj je poklonjena sva pažnja porodice.
Predivna ljubavna priča i porodična saga koja će vas sigurno dirnuti.

Komentari čitalaca o knjizi "Bejker kule"

Upišite komentar...

Dženifer Hejg, biografija

Rođena je u Pensilvaniji 1968. godine, i magistar je književnosti. Svojim prvim romanom Gospođa Kimbl privukla je veliku pažnju publike i osvojila dve prestižne nagrade, James A. Michener Fellowship i PEN/Hemingway. U Gospođi Kimbl naročito se ističe glavni muški lik, nesimpatični Ken Kimbl, tiranin i despot. U novom romanu, Baker Towers, Hejg istražuje zajednicu, ljubav i porodicu u gradiću u Pensilvaniji neposredno posle drugog svetskog rata. Radnja romana na kome trenutno radi smeštena je u pedesete godine prošloga veka i radi se o tom...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dženifer Hejg

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga