Biti zajedno

Biti zajedno
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Upoznajte Džeka
Džek Rositer. Imam dvadeset sedam godina, neženja sam i živim sa najboljim drugom, Metom. Počeli da se družimo kada nam je bilo osam godina. Život je tada bio jednostavniji. Poimanje mode nam se svodilo na poliester. Rekao sam mu kako želim da postanem špijun, a on me je upitao kime ću se oženiti. Maštao sam da se zaljubim u devojku tako savršenu da čak ni ime nisam mogao da joj naslutim. Kasnije sam se stvarno zaljubio, ali nije uspelo. Dobro je biti samac. I zabavno.

Upoznajte Ejmi
Ponekad sam, u svojim najcrnjim trenucima, pomišljala da se prijavim za Ko će koga? „Ona je prelepa, ona je iz Londona. Poštovani gledaoci – Ejmi Krozbi!“ (Vučje zavijanje i aplauzi). U stvari, to znači da sam zabrinuta. Mislim da tako na uvijeni način sebi saopštavam kako nešto mora da se promeni. Poslednji put ljubav sam vodila pre šest meseci. Šest meseci! A imam sopstveni stan i odlikaš sam – hajde, gospodine Pravi, pojavi se. Ako ništa drugo, bar ćeš mi skinuti majku sa grbače.

A šta se dešava kada se njih dvoje upoznaju, videćete u prvom romanu u kome je priča ispričana sa obe strane.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Biti zajedno".

Komentari čitalaca o knjizi "Biti zajedno"

Upišite komentar...

Džosi Lojd i Emlin Ris, biografija

Oboje su objavili po roman pre nego što su počeli da stvaraju zajedno.Džosi Lojd napisala je It could be you. Radila je u marketingu, u kompaniji za proizvodnju kompjutera, bila je dadilja i živela je u kibucu. Emlin Ris napisao je knjigu The book of dead authors. Zajedno su napisali romane Biti zajedno, Ipak zajedno, The boy next door i Love lives. Žive i rade u Londonu. Venčani su i imaju dve ćerke.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džosi Lojd i Emlin Ris

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga