Bogomdana domaćica

Bogomdana domaćica
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Zovem se Samanta. Imam dvadeset devet godina. Nikad u životu nisam umesila hleb. Ne umem da ušijem dugme. Ali umem da sklopim korporacijski finansijski sporazum i uštedim svom klijentu trideset miliona funti.

 

Samanta je poznati londonski advokat. Radi po ceo dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana... ne pogreši. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru.

 

Potpuno rastrojena, Samanta napušta kancelariju, ulazi u prvi voz koji naiđe i odlazi bogu iza nogu. Kad na pragu jedne velike, lepe kuće zastane da se raspita za pravac, vlasnici greškom pomisle da se javila na oglas i nude joj posao domaćice. Nemaju pojma da su zaposlili pravnika s Kembridža čiji je koeficijent inteligencije 158 i koji ne ume čak ni pećnicu da uključi.

 

Na pomolu je katastrofa. Samanta se bori s mašinom za pranje rublja, s daskom za peglanje, pokušava da spremi kordon ble za večeru... Ali možda ona i nije takav antitalenat za kućne poslove kao što je mislila. Možda će, uz malu pomoć, uspeti. Hoće li njeni poslodavci otkriti da je ona zapravo vrhunski advokat? Hoće li Samanta ikad moći da se vrati svom nekadašnjem životu? A i ako bude mogla... hoće li to želeti?

 

Ovo je priča o devojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla...

 

 

 

 

Komentari čitalaca o knjizi "Bogomdana domaćica"

Upišite komentar...

o knjizi "Bogomdana domaćica"

08.12.2013. — Nije bas da sam pocela da kuvam posle ove knjige, ali sam uzivala citajuci je.:) Da, da, vazna je diploma, vazan je novac, ali jos vaznije je raditi ono sto zaista volis i sto te ispunjava. Samanta se preforsirala radeci kao robot 7 dana u sedmici. Kada je izgubila ono sto je 7 god.gradila, nije mogla da veruje, a nakon 2-3 sedmice, nasla je posao koji zaista voli. Nakon sto saznaje kako je nasamarena u advokaturi, skida ljagu sa svog imena i vraca se. Da li zauvek? Ipak, ona je totalno druga osoba, a uz to zaljubljena u bastovana. S.Kinsela ne prestaje da me odusevljava...

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga