Borislav Stanković - gospodin košarka

Borislav Stanković - gospodin košarka
Oblast:Razno
Izdavač:Službeni Glasnik

Monografija o Borislavu Stankoviću, jednom od velikana košarkaškog sporta: igraču, sportskom funkcioneru, treneru i iznad svega čoveku čije se ime veoma poštuje u celom svetu.
Istovremeno ovo je priča o usponima košarke u Srbiji, Evropi i svetu, o entuzijazmu koje su generacije košarke nesebično ugrađivale u njen napredak, od vremena kada je kanadski profesor Džejms Nejsmit 1891. godine utemeljio njena pravila, do danas kada je ona globalni sportski fenomen.
U knjizi je prikazan životni put Borislava Stankovića, od prvih sportskih pregnuća do prvog čoveka svetske košarke.

Komentari čitalaca o knjizi "Borislav Stanković - gospodin košarka"

Upišite komentar...

Aleksandar Miletić, biografija

Aleksandar Miletić je rođen u Kosovskoj Mitrovici, 9. avgusta 1972. Završio je Treću beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, novinarski smer (diplomski rad: „Olimpijske igre kao politička arena“). Od decembra 1996. radi u Sportskoj redakciji lista „Politika“ u kojoj je prešao put od honorarnog saradnika, potom novinara i zamenika urednika. Od 2009. godine urednik je Sportske redakcije „Politike“. Izveštavao je sa više velikih takmičenja: sa olimpijskih igara u Pekingu 2008. i Londonu 2012, sa evropski...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Aleksandar Miletić

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga