Božanstvene tajne

Božanstvene tajne
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Sidali Voker je uspešna pozorišna rediteljka. Nakon jednog intervju koji je dala za novine, njena majka Vivi, uvređena onime što je njena kćerka izjavila o njoj objavljuje da je se odriče. Sidali potpuno poražena ovim saznanjem odgađa svoje venčanje. Sve izgleda sumorno do trenutka kada tri najbolje majčine prijateljice stupe na scenu i nagovore je da pošalje kćerci beležnicu u kojoj su uspomene na gotovo pola veka njihovih života, od detinjstva pa sve do problema koji su nastali rađanjem dece. I dok se Sidali bori da shvati svoju majku, ona se suočava sa uvijenom lepotom nesavršene ljubavi i činjenicom da je oproštaj, pre nego razumevanje, zapravo ono što je srcu potrebno.

 

:Veoma zabavno štivo i iznad svega, veoma dirljiv roman o složenim odnosima između majke i kćerke."
Washington Post

 

"Novi roman Rebeke Vels je velika živopisna slika tri generacije žena koje pokušavaju da prežive brak, majčinstvo i bol, uvek se oslanjajući na međusobnu ljubav... Roman širokog zamaha i mnoštva boja: zabavan toliko da vam zastaje dah."
Atlanta Journal

 

"Smejaćete se. Plakaćete. Ali najviše od svega, uživaćete i poželećete da gospođi Vels uputite jedno veliko hvala."
Columbus Dispatch

 

Roman po kojem je snimljen i istoimeni bioskopski hit

Komentari čitalaca o knjizi "Božanstvene tajne"

Upišite komentar...

Rebeka Vels, biografija

Rebeka Vels, glumica, pisac pozorišnih komada i autor dva nacionalna bestselera, Božanstvene tajne i Mali oltari, rođena je u ruralnom okruženju centralne Luizijane u kom je njena porodica imala korene 200 godina unazad. Odrasla na plantaži i obrazovana u katoličkoj školi, rano je shvatila da se njena interesovanja i ambicije umnogome razlikuju od onih koje podrazumeva južnjačka tradicija. Na svet je posmatrala kao na ogroman paket koji samo čeka da bude odmotan, i bila je odlučna da nauči i iskusi što više i to što je pre moguće. Najpre ...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga