Crnogorske princeze

Crnogorske princeze
Oblast:Razno
Izdavač:Laguna

Knjiga o četiri crnogorske princeze koje su odredile sudbinu savremene Evrope.
Žene koje su živele onako kako su htele i borile se za ono u šta su verovale. Anastasija, Jelena, Milica i Zorka bile su četiri kćerke kralja Nikole Petrovića - slobodoumne i moderne koje su živele onako kako su želele uz podršku svog mudrog oca savremenih shvatanja.
Ova knjiga pruža čitaocima najsvetlije i najlepše trenutke ženske slobode i emancipacije. Ove četiri žene naučile su nas da ono što su uvek činile, činile su da nikada ne bismo zaboravili svoje poreklo.

Komentari čitalaca o knjizi "Crnogorske princeze"

Upišite komentar...

Isidora Bjelica, biografija

Rođena u Sarajevu. Diplomirala i magistrirala dramaturgiju na FDU. Jedno vreme radila kao asistent na predmetu Scenario. Kao kolumnista i filmski kritičar pisala je za gotovo sve veće novine sa eks-jugoslovenskog prostora. Najduže se zadržala u Kuriru, gde je pisala kolumnu od 2003. do 2007. godine, pod nazivom Blek sabat. Zapažene kolumne imala je i u Dugi, Studentu, Blicu nedelje, Pravdi, Ekspresu, Lisi, Tini, Ona, Storiju, Objektivu, Tabloidu, Srpskoj reči, Pogledima… Feljtone, putopise i reportaže godinama je pisala za Profil i Damu. ...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga