Crvena zvezda – Moj fudbalski klub

Crvena zvezda – Moj fudbalski klub
Oblast:Sport, hobi, muzika
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652121687
 Odlomak iz knjige

Zvezda je život, sve ostalo su sitnice!

Da bi nekoga voleo, najpre moraš da ga upoznaš. Tako je u životu, a tako je i u sportu. Ova knjiga pomoći će ti da saznaš najvažnije podatke iz prebogate istorije fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Hiljade utakmica odigrao je tvoj voljeni klub. Crveno-beli dres nosili su neki od najboljih igrača koje je svet video. Pobeđivali su i gubili, radovali se i tugovali. Sa njima i milioni navijača. Kroz pobede i poraze išli su dostojanstveno, poštujući sebe i protivnike. Tako su stvorili Crvenu zvezdu, evropskog i svetskog šampiona.

Pročitaj ovu knjigu i postani još bolji Zvezdin navijač. Ponosi se svojim klubom i neka se on ponosi tobom!

 

Komentari čitalaca o knjizi "Crvena zvezda – Moj fudbalski klub"

Upišite komentar...

Bojan Ljubenović, biografija

Bojan Ljubenović (1972), satiričar i pisac iz Beograda, autor je više knjiga aforizama, satiričnih priča i knjiga za decu. Njegova najpoznatija dela su „Triput sečem i opet kratko“, „Pisma iz Srbije“, „Trn u oku“ i „Smejalice“, za koja je dobio najznačajnije književne nagrade iz oblasti satire. Dela su mu prevođena na više svetskih jezika. Član je Beogradskog aforističarskog kruga i Udruženja književnika Srbije. Bivši je fudbaler koji je od aktivnog igranja odustao taman na vreme – da fudbal ne izgubi ništa, a književnost dobije ponešto. ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Bojan Ljubenović

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga