Darvinove nagrade 2

Darvinove nagrade 2
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Darvinove nagrade II: Neprirodna selekcija predstavljaju novu kolekciju dogodovština koje slave one koji su unapredili genetski materijal naše vrste tako što su se uklonili iz iste na krajnje idiotski način.

Pozdravite vlasnika škole za obuku radnika koji pokušavajući da prikaže opasnosti vožnje viljuškara ne uspeva da preživi snimanje sopstvenog obrazovnog filma. Obratite pažnju na priču o časnom zidaru koji izgubi u nadmudrivanju sa sto pedeset kilograma alata. Budite svedoci stradanja čoveka koji postaje žrtva sopstvene `čudne i neobične strasti za skakanjem u reke`. I gledajte dobitnike Darvinovih nagrada kako se nesebično priključuju borbi protiv sedam smrtnih grehova pokazujući svima koliko smrtonosni oni mogu da budu.

 

"Urnebesno... Knjige se često hvale tako što se kaže da ih ne možete ispustiti iz ruku. Ovu knjigu možete. A onda je uzmete ponovo. Pa ponovo."
The Flint Journal

 

"Tupani, čuvajte se!"
Salon.com

 

"Pravo je uživanje čitati Darvinove nagrade. Krajnje zabavno."
San Francisco Weekly

 

"Prva lekcija koju ćete ovde naučiti jeste da smrtonosna glupost ne poznaje granice."
Herald Tribune

Komentari čitalaca o knjizi "Darvinove nagrade 2"

Upišite komentar...

Vendi Nortkat, biografija

Vendi Nortkat studirala je molekularnu biologiju na univerzitetu Berkli, a zatim je radila u laboratoriji za neuronaučna ispitivanja na univerzitetu Stanford. Pokrenula je arhivu Darvinove nagrade na Stanfordovom veb-sajtu i elektronskom poštom slala priče malom broju prijatelja. Kada se zasitila nastavničkog posla, zaposlila se u kompaniji koja je radila na proizvodnji lekova protiv dijabetesa i raka i uporedo nastavila da radi na Darvinovoj nagradi. Konačno je privlačnost Interneta postala prejaka i Vendi je napustila svoje obaveze u la...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Vendi Nortkat

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga