Devojka iz dvadesetih

Devojka iz dvadesetih
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Lara je oduvek imala bujnu maštu.

Sad se pita da li je sišla s uma. Savršeno normalne devojke u dvadesetim godinama ne razgovaraju s duhovima! Međutim, pred Larom se neobjašnjivo pojavljuje duh njene baba-tetke Sejdi – u obličju odvažne, zahtevne devojke koja igra čarlston – sa svojom poslednjom željom: Lara mora pronaći ogrlicu bez koje Sejdi jednostavno ne može da se smiri.

Lara ima dovoljno sopstvenih muka. Njena tek osnovana firma posrće, najbolja drugarica i poslovni partner pobegla je u Gou, a momak koga je obožavala upravo ju je ostavio.

Međutim, uz Sejdi Larin život postaje glamurozan, a njihova potraga za ogrlicom je romantična i uzbudljiva. Da li bi Sejdin duh mogao predstavljati rešenje svih Larinih teškoća – i mogu li dve devojke iz različitih doba naučiti nešto važno jedna od druge?

Razlozi da volite Sofi Kinselu:

„Izvanredna priča.“ Heat
„Knjiga koja se ne ispušta iz ruku.“ Daily Mail
„Opet vrhunska zabava!“ OK
„Još jedan hit...“ Mail on Sunday

Komentari čitalaca o knjizi "Devojka iz dvadesetih"

Upišite komentar...

o knjizi "Devojka iz dvadesetih"

08.12.2013. — Jedina knjiga Sofi Kinsele od koje sam pomalo zazirala kada sam procitala sadrzaj, zato sto je posredi jedan duh:), ali Sofi pise tako divno da vas ubedi kao da tu nema niceg neobicnog. Zaista je odlicna knjiga, toliko sam se smejala citajuci je. Lara i njena baba-tetka Sejdi su fantasticne. Pogledajte kako se slazu devojka iz dvadesetih i devojk iz XXI veka. Lara ce morati da radi stvari koje nije ni sanjala - nosi odecu i sminku iz dvadesetih, igra carlston, upadne nepozvana na sastanak i pita coveka koga prvi put vidi da izadje sa njom... Procitala sam sve njene knjige i zeljno iscekujem sledece, jedino Sofi Kinsela moze tako da vas zabavi!

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga