Devojka od papira

Devojka od papira
Oblast:Beletristika
Izdavač:Vulkan izdavaštvo

Poput igre svetlosti, negde između stvarnosti i mašte...
Kada život zavisi samo od jedne knjige.

Pre samo nekoliko meseci, Tom Bojd je imao sve u životu: bio je slavni pisac bestselera, živeo u mondenskom kvartu Los Anđelesa i uživao u srećnoj vezi sa svetski poznatom pijanistkinjom. Međutim, nakon ružnog raskida, Tom se zatvorio u svoj svet. Zbog slomljenog srca, ponestalo mu je inspiracije, a društvo mu prave samo poroci.

Jedne večeri, sasvim neočekivano, na vrata će mu pokucati prelepa nepoznata žena. Ona tvrdi da je Bili, junakinja iz njegovih romana, koja je dospela u stvaran svet zbog štamparske greške u njegovoj poslednjoj knjizi. Iako njena priča deluje potpuno neverovatno, Tom polako počinje da veruje da je to prava Bili. Ona je lepa, ona je očajna, ona će umreti ako on prestane da piše! Tom mora da napiše novi roman da bi se Bili vratila u svet mašte, a ona će njemu pomoći da ponovo osvoji svoju izgubljenu ljubav. Šta još može da izgubi?
Tom i Bili će se zajedno otisnuti u napetu avanturu, gde se stvarnosti mašta prepliću u zavodljivoj i smrtonosnoj igri...

Komentari čitalaca o knjizi "Devojka od papira"

Upišite komentar...

o knjizi "Devojka od papira"

05.12.2013. — Upravo sam završila sa čitanjem, i mogu reći da je knjiga fantastična! Prepuna misterije, što je zaštitni znak Musoa, humora i one neizostavne ljubavne nežnosti... Drži u neizvesnosti do samog kraja. Takođe je zanimljivo to, što se u sporednim ulogama javljaju likovi iz prethodnih romana, ali opet sa jasnim razlogom. Jer sam se automatski prisetila radnji divnih knjiga: "Zato što te volim" i "Samo budi ovde." Sve pohvale s moje strane.

o knjizi "Devojka od papira"

07.12.2013. — Knjiga je predivna, kao i svi romani Gijoma Musoa koje obozavam.. Knjiga se cita u jednom dahu i drzi u neizvesnosti od samog pocetka. Puna je preokreta i uzbudljivih situacija i misterije. Jos jedno njegovo delo koje vredi procitati.

o knjizi "Devojka od papira"

07.12.2013. — Veoma interesantna, maštovita, nežna i lepa ljubavna priča. Oduševljena sam!

o knjizi "Devojka od papira"

08.12.2013. — Možete itekako korisnije iskoristiti par sati u zivotu. Nije vrijedna čitanja,uostalom,kao ni jedna druga od istog autora.

o knjizi "Devojka od papira"

08.12.2013. — Kao i svaki Gijomovo delo,ovaj brilijantno napisani roman ostavlja bez daha. "Devojka od papira" ce vas do te mere drzati u neizvesnosti da cak necete moci da naslutite na koji nacin je pisac zamislio kraj ovoj bozanstvenoj ljubavnoj prici. Ocaravajuca prica dvoje zaljubljenih ljudi probudice u vama i ono najskrivenije, a citaocima ostaje pouka da nikada ne gube nadu, jer je i imaginarnio i nedostizno ponekda moguce.

o knjizi "Devojka od papira"

08.12.2013. — Fenomenalni roman koji cete procitati u jednom dahu jer ljubav je svuda oko nas :) Uzivajte u ovoj prelepoj ljubavnoj prici ciji kraj vas nece ostaviti ravnodusnim.

o knjizi "Devojka od papira"

09.12.2013. — Ponovo me je Gijom Muso privukao u svoje stranice, miris knjige mi je pruzio osecaj da sanjam i zakoracila sam u novi svet gde je sve moguce. Bili je prosla kroz mnogo toga, ali nikada nije bila glavni lik u svom zivotu. Ona i Tom su postali toliko bliski, a njihov odnos se razvija iz mrznje u ljubav, potrebu, strast. Mogu slobodno sreci da sam zavisnik od Gijomovih knjiga, svaki put kad uzmem neku od njegovih knjga, uvuce me u svet bajki. Neverovatno je kako to radi. Druga stvar koju volim u njegovom pisanju jesu ti divni poucni citati na pocetku svakog poglavlja.

Gijom Muso, biografija

Gijom Miso (fr. Guillaume Musso) francuski je pisac. Rođen je 6. juna 1974. godine u francuskom gradu Antib. Kao dete mnogo je čitao, pa je bio siguran da će jednog dana pisati novele. Posle srednje škole, Gijom sa 19 godina odlazi u Sjedinjene Američke Države. Proveo je nekoliko meseci u Njujorku, živeći sa ostalim strancima, zarađujući tako što je prodavao sladoled. Vratio se u Francusku, pun ideja za pisanje novela. Čitaoci u njegovim knjigama mogu primetiti uticaj koji je život u SAD imao na njega, jer su mes...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Gijom Muso

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga