Dječak iz vode

Dječak iz vode
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Dječak iz vode Ksenije Popović je triler iz našeg života i iz naše svakodnevnice. U ovom uzbudljivom romanu događaju se i razrešavaju ubistva, vode privatne istrage, pada iz sreće u nesreću i obrnuto, a ugledni ljudi iz javnog života pokazuju se kao svirepi roditelji i surovi nasilnici.
Dječak iz vode, kao dobro vođen krimi triler sa elementima psiho trilera, govori o obesti lokalnih moćnika o licemerju institucija, o nevinim ljudima koji su bez dijagnoze zatvoreni na psihijatrijskoj klinici, užasu svakodnevnice.
Potresna knjiga o uništenim životima, knjiga u kojoj se prepoznajemo, knjiga protiv ravnodušnosti.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Dječak iz vode".

Komentari čitalaca o knjizi "Dječak iz vode"

Upišite komentar...

Ksenija Popović, biografija

Ksenija Popović rođena je 18.02.1977. godine u Podgorici. Školovala se u Italiji i Americi. Na prestižnom milanskom Katoličkom univerzitetu diplomirala je engleski jezik i književnost i španski jezik i književnost. Trenutno radi kao Prvi sekretar u ambasadi Crne Gore u Rimu.Dječak iz vode, njen prvi roman objavljen je 2004. godine i kao bestseler doživeo je više izdanja. Po motivima iz ovog romana 2008. snimljen je film Gledaj me. Osim romana Dječak iz vode Ksenija Popović se potpisuje i kao autor Gramatike italijanskog jezika (2007).... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga