Do samog kraja

Do samog kraja
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Čikaška ulica obasjana suncem. Džek Ričer luta gradom. Privlačna mlada žena posrće na štakama. On, naravno, zastaje da joj kao oslonac ponudi svoju čvrstu ruku. Okreće se i ugleda pištolj uperen pravo u svoj stomak.

Zaključan u mračnom zagušljivom kamionetu koji juri preko cele Amerike, lisicama vezan za nepoznatu ženu, Ričer pokušava da shvati zašto se tu obreo. Očigledno je cilj otmice bila žena, a on se samo zatekao na pogrešnom mestu. Otmičari ne govore ništa. Žena tvrdi da je agent FBI-ja. Svakako se čini dovoljno sposobnom da to bude. Međutim, da li će im samo čista hrabrost i lukavost biti dovoljne da, na dalekom odredištu, nađu izlaz iz beznadežne situacije?

„Kao da nije dovoljno što piše trilere od kojih čovek ostaje bez daha, Čajld nam uz to pruža i nezaboravnog junaka, jednog od najupečatljivijih likova u ovome žanru.“

Džefri Diver

„Džek Ričer je sjajan, epski junak: opasan, ćutljiv i uzdržan, pa ipak ranjiv... neodoljiv.“

People

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Do samog kraja".

Komentari čitalaca o knjizi "Do samog kraja"

Upišite komentar...

o knjizi "Do samog kraja"

17.12.2013. — Pre svega, pred citaocima ovog dela je vrlo uzbudljiva avantura, kroz koju ce i sami projuriti i osetiti je na sopstvenoj kozi , zahvaljujuci sjajnoj interpretaciji Li Cajlda ... Vrlo primamljivo, vrlo zamrseno, i protkano kroz prizmu ljubavi, strasti i akcije, Cajldovo delo nece vam dati predaha. Ako ste do sada knjige citali iskljucivo pre spavanja, ne bi li lakse utonuli u san, sada budite spremni na potpuni obrt i mnogo soljica kafe, jer svako naredno poglavlje nece vam dati mira. Oseticete miris borovih suma, strepnju, ali i hrabrost glavnih junaka. Ljubitelji militaristickog sveta, imace priliku da saznaju pregrst novih informacija.A oni koji se dive herojima, bez sumnje, pred sobom ce imati vrlo primamljivu licnost kakva je Dzek Ricer. . .

Li Čajld, biografija

Li Čajld je rođen 1954. godine u Koventriju u Engleskoj, ali je veći deo detinjstva proveo u Birmingemu.Pohađao je situ srednju školu kao Tolkin. Završio je prava u Šefildu. Zaposlio se na televiziji Granada u Mančesteru i tamo radio kao jedan od direktora punih osamnaest godina za vreme zlatnog doba britanske televizije. U vreme dok je on radio na televiziji, snimljeni su serijali poput Brideshead Revisited, The Jewel in the Crown, Prime Suspect i Cracker. Godine 1995. otpušten je jer je kompani...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Li Čajld

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga