Edarov pas

Edarov pas
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Ovo je roman o drugarstvu i prijateljstvu, o zavađenim družinama i psu Gari. Njega su pronašla Lipina deca kao sasvim malo štene i brinula se o njemu sve dok nije porastao i postao ravnopravan član družine.

Ovo je istovremeno i priča o dečaku Radetu koji želi da ima svog psa. Pošto mu roditelji to ne dozvoljavaju , on pravi program za svog kompjuterskog psa, ali krišom obilazi Garu i igra se sa njim.

Ali jednog dana, kada Gara nestane, sukobljene družine Lipovci i Cicijevci će sklopiti primirje i krenuti u potragu za njim. Šta se s Garom zaista dogodilo znaće samo Rade i njegov kompjuterski pas Arag.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Edarov pas".

Komentari čitalaca o knjizi "Edarov pas"

Upišite komentar...

Vesna Vidojević Gajović, biografija

Vesna Vidojević Gajović rođena je 4. januara 1953. godine u Obrenovcu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu (grupa za Opštu književnost sa teorijom književnosti). Objavila je knjige priča za decu: Potraga za letom (1985), Babarogin rođak (1986), U zemlji Piruežana (2000), Detelina sa četiri lista (2006); slikovnicu Svako svoju kuću ima (1990); romane za decu: Zeleni papagaj (1994) i Puženko i njegova kuća (2001), za koji je dobila nagradu Zmajevih dečjih igara Rade Obrenović i Dositejevo pero nagradu dečjeg žirija za najbolju...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Vesna Vidojević Gajović

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga