Elektronska cigareta

Elektronska cigareta
Oblast:Popularna nauka
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652116287
 Odlomak iz knjige

Najzad metoda za lako odvikavanje od pušenja.

Za mnogobrojne pušače koji kažu „Sve sam pokušao kako bih prestao da pušim“, elektronska cigareta je prava revolucija. Konačno možete da prestanete s pušenjem a da se ne mučite i ne ugojite! Ovaj novi izum pruža istinsko zadovoljstvo, slično onom koje obezbeđuje konvencionalna cigareta, ali bez opasnosti koje ona podrazumeva.

Pobijajući pogrešna uverenja i predrasude, doktor Filip Prel daje jasne odgovore na pitanja koja je pokrenula elektronska cigareta i praktične savete kako da je odaberete i pravilno koristite. On objašnjava zašto je njegova metoda, zasnovana na sopstvenom iskustvu bivšeg pušača i stručnjaka za odvikavanje od pušenja, najuspešnija i ubedljivo najprijatnija metoda za odvikavanje od pušenja. Duvan samo u Francuskoj ubije 73.000 osoba godišnje. Filip Prel je uputio apel za preporuku elektronske cigarete kao efikasanog metoda odvikavanja od pušenja koji su već potpisali mnogi specijalisti za bolesti povezane sa pušenjem.

Komentari čitalaca o knjizi "Elektronska cigareta"

Upišite komentar...

Filip Prel, biografija

Filip Prel je lekar, specijalista za zavisnost od pušenja i glavni urednik sajta e-sante.fr. Na čelu je Instituta Monse, koji je osnovao sa ciljem da širu javnost upozna sa porukama korisnim za zdravlje svakog pojedinca i da osmisli programe prevencije. Kao stručnjak za ekonomiju u oblasti zdravstva (stekao je zvanje mastera iz poslovne administracije na Visokoj školi za ekonomiju – HEC), svake godine pravi spisak najuspešnijih zdravstvenih ustanova za Nuvel observater. Cilj mu je da svima omogući da bolje brinu o svom zdravlju, potpuno s...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga