Enigma

Enigma
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

"Nakon ogromnog uspeha njegovog prvog romana, Otadžbina, postavljalo se pitanje da li će Robert Heris uspeti da održi visok nivo koji je postavio. Ovo je njegovo ubedljiv odgovor."
Mail on Sunday

Mart 1943. Odnosi snaga u ratu su izbalansirani, ali u Blečli parku, Tomas Džeriko, briljantni stručnjak za razbijanje šifara suočava se sa dvostrukim košmarom. Nemci su neočekivano promenili svoju podmorničku Enigma šifru, preteći tako da Saveznicima nanesu odlučujući poraz. I dok narastaju sumnje da se možda unutar samog Blečlija nalazi špijun, Džerikova devojka, lepa i tajanstvena Kler iznenada nestaje.

 

"Izuzetna knjiga – nesumnjivo najbolji triler godine, a možda i nekoliko narednih godina."
Evening Standard

"Završio sam knjigu žaleći što je morala da se okonča. I dalje sam zaokupljen neobičnim svetom, ljudima i dostignućima koje je oživela."
Observer

"Sve u svemu – vrhunsko delo."
The Times

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Enigma".

Komentari čitalaca o knjizi "Enigma"

Upišite komentar...

Robert Heris, biografija

Robert Heris je autor devet bestseler romana: Otadžbina, Enigma, Pompeja, Arhangelsk, Duh, Oficir i špijun, Imperijum, Lustrum i Diktator. Po njegovim knjigama snimljeni su filmovi, poslednji je Duh u režiji Romana Polanskog. Njegova dela su prevedena na trideset sedam jezika. Živi na selu u zapadnom Berkširu u Engleskoj sa suprugom Džil Hornbi i troje dece.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Robert Heris

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga