Faktor bivši

Faktor bivši
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Kad sazna za jednonoćnu avanturu svog dečka, Marta Sejmor ne zna šta da radi. A ljubavne veze su Martin posao. Kao autor kolumne o seksu u časopisu Sjaj, Marta je plaćena da saučestvuje s prevarenima i ostavljenima, seksualno ugroženima i onima koji su skloni prekomernom vezivanju. Teško je pomiriti se s tim da ni ona nema najblažeg pojma šta joj je činiti, baš kao ni njene nesrećne čitateljke. A čeka je i krajnje neugodan trenutak kada će svojoj potpuno savršenoj prijateljici Dezdemoni morati da prizna istinu o propasti svoje veze.

Što je još gore, Dezdemona je odskora verena za Aleksa, Martinog prvog dečka, a on je, o užasa, postao bolji frajer nego što je iko očekivao. Pošto se već umorila od toga da uvek postupa ispravno, Marta se pita da nije možda, na kraju krajeva, najbolji pristup vezama onaj koji gaji njena nova sustanarka: ako hoćeš da izbaciš jednog muškarca iz glave, odvedi drugog u krevet!

„Duhovito – nekoliko puta sam se naglas nasmejala.”
Debora Rajt

„Vedro i sunčano štivo, kakvo god da je vreme napolju.”
Met Vajmen

„Smejaćete se, rasplakaćete se, poželećete da zovete prijatelje da biste im rekli koliko ih volite. Originalno i sveže.”
Fejt Blisdejl

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Faktor bivši".

Komentari čitalaca o knjizi "Faktor bivši"

Upišite komentar...

Andrea Sempl, biografija

„Imam dvadeset osam godina, Britanka sam i žensko (ili bar tako izgledam). Romanopisac sam i novinar...” Ovako samu sebe predstavlja Andrea Sempl. Osim što piše za Gardijan, Indipendent i časopis Iv, Andrea Sempl je pokrenula internet bilten Sugestije o pisanju, sa ciljem da pomogne mlađim i neiskusnijim piscima da pronađu put. Pre nego što je napisala svoj prvi roman, Faktor bivši, radila je kao deo menadžerskog tima lanca najvećih noćnih klubova na Ibici. Trenutno, posle svog drugog romana, koji je naslovila Make-Up Girl (Šminkerka), ži...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Andrea Sempl

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga