Grabljivica

Grabljivica
Oblast:Drama
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652109418
 Odlomak iz knjige

„Ovo je ispovest Violete, devojke koja je iz jednog sela u Srbiji došla u Beograd i postala sponzoruša, a kasnije i prostitutka. Nakon veze sa poznatim kriminalcem i izlaska iz zatvora, ona odlazi u Frankfurt i zapošljava se u javnoj kući.
Priča je istinita.
Svi događaji i likovi su potpuno autentični.
Pogledaj.
Možda ćeš u nekom ćošku ovog ogledala ugledati svoj lik.
Ne plaši se, promenila sam ti ime.“
Simonida Milojković

Grabljivica i Grabljivica 2 su najpopularnije knjige u regionu u poslednjih dvadeset godina, prodate u neverovatnih 200.000 primeraka. Sada vam donosimo ne samo oba dela ovog bestselera, već i Grabljivicu, deset godina kasnije – ekskluzivan nastavak šokantne priče koja je uzdrmala čitalačku publiku na Balkanu.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Grabljivica".

Komentari čitalaca o knjizi "Grabljivica"

Upišite komentar...

Simonida Milojković, biografija

Simonida Milojković je jedan od najčitanijih savremenih srpskih pisaca. Član je Udruženja književnika Srbije. Književnošću se bavi od 2007. godine kada je izašla njena prva knjiga Grabljivica, najprodavaniji roman na Balkanu u poslednje tri decenije, čiji je tiraž dosegao neverovatnih 210.000 primeraka. Britanska izdavačka kuća Pegasus, jedna od pet najvećih na svetu, proglasila je Grabljivicu vrhunskim delom savremene svetske književnosti i objavljuje ga za celo englesko govorno područje kao The Lady Predator. Roman Ljubav u doba kokaina...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Simonida Milojković

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga