Hladno kao led

Hladno kao led
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652129768

Pripada književnom serijalu Ricoli i Ajls .

Medicinska istražiteljka iz Bostona Ajls odlazi u američku saveznu državu Vajoming kako bi prisustvovala jednoj medicinskoj konferenciji posle koje rešava da sa prijateljima ode na skijaški izlet u planinu.

Međutim neće uspeti da stignu tamo gde su naumili jer će im se kola pokvariti na putu. Bez pomoći, grupica prijatelja je primorana da se zaštiti od mećave u jednom zabačenom seocetu koje se naziva Kraljevstvo nebesko. Grupa prijatelja ubrzo shvata da se u tom selu desilo nešto jezivo i strašno : svih dvanaest istovetnih kućica su napuštene, u selu nema ni žive duše. Nestanak seoskog stanovništva obavijen je velom misterije jer nema nikakvih naznaka da su oni nekuda otišli, čak štaviše, kao da su u zemlju propali. Ajls ubrzo shvata da neko vreba u okolini, oni nisu sami u tom naočigled pustom selu.

Posle nekoliko dana, detektivka bostonske policije, Ricoli, saznaje da je njena prijateljica Ajls pronađena mrtva u planinskom klancu. Rešava da sazna šta joj se desilo po svaku cenu suočavajući se sa najnemilosrdnijim protivnikom sa kim se do sada suočila.

Komentari čitalaca o knjizi "Hladno kao led"

Upišite komentar...

Tes Geritsen, biografija

Tes Geritsen je Amerikanka kineskog porekla rođena 1953. godine. Iako je odmalena pisala, na nagovor roditelja završila je studije antropologije na Univerzitetu Stenford, a zatim i medicinu na Univerzitetu Kalifornija u San Francisku. Kao lekar radila je u Honoluluu. U vreme porodiljskog odsustva ponovo se vratila pisanju i odlučila da jednu od svojih priča pošalje na lokalni književni konkurs. Osvojila je prvu nagradu i stekla neophodno samopouzdanje da nastavi sa pisanjem. Godine 1996. posvetila se žanru forenzičkih i medicinskih krimin...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Tes Geritsen

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga