Ipak zajedno

Ipak zajedno
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Prijatelji. Ne možete živeti s njima, a ni bez njih.

Ili se bar Metu tako čini. Najbolji prijatelj mu se ženi i ostavlja ga na cedilu. Bez cimera i bez devojke. A onda mu na um pada Helen (H za prijatelje). Ona u životu nema ničeg osim blistave karijere, a njena najbolja prijateljica Ejmi pričala bi samo o svom venčanju. To odgovara Stringeru, pošto mu je organizacija tog venčanja prva prava prilika da se iskaže. Poslednje što mu je potrebno jeste da se zaljubi u jednu od deveruša, Suzi, tim pre što se ona zarekla da se neće petljati s muškarcima dok malo ne sredi svoj život.

Prijateljstvo, privrženost, posao, požuda i vernost - sve se to smenjuje dok Met, H, Stringer i Suzi, svako u svoje ime, pričaju o događajima uoči velikog dana.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Ipak zajedno".

Komentari čitalaca o knjizi "Ipak zajedno"

Upišite komentar...

Džosi Lojd i Emlin Ris, biografija

Oboje su objavili po roman pre nego što su počeli da stvaraju zajedno.Džosi Lojd napisala je It could be you. Radila je u marketingu, u kompaniji za proizvodnju kompjutera, bila je dadilja i živela je u kibucu. Emlin Ris napisao je knjigu The book of dead authors. Zajedno su napisali romane Biti zajedno, Ipak zajedno, The boy next door i Love lives. Žive i rade u Londonu. Venčani su i imaju dve ćerke.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džosi Lojd i Emlin Ris

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga