Istina o očinstvu

Istina o očinstvu
Oblast:Popularna psihologija
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Napisano je mnogo knjiga o roditeljstvu. Ali, ako pažljivije pogledate, većina je posvećena temi materinstva. Očevima je namenjen tek poneki odlomak o tome kako i oni treba ravnopravno da učestvuju u brizi i nezi novorođenčeta. Ali da li im neko daje prave savete?

Iz tog razlogaje Istina o očinstvu stvorena kao svojevrstan vodič za sve očeve i buduće očeve koji očekuju srećni događaj. Na duhovit način dat je uvid u faze od prvog ultrazvuka do postporođajnih radosti i strepnji. Knjiga je napisana vrlo „britanski“ (hladan, distanciran ostrvski humor), ali praktično i razumljivo za očeve širom planete. Prvi deo knjige pokriva period „iščekivanja“ – osećanja, razmišljanja, strahove, nedoumice. Drugi deo opisuje „užase“ nespretnog menjanja pelena, pripremanja papica, grčeva, besanih noći i „zombijevskih“ dana.

Iako naslov asocira na radosti roditeljstva viđene i doživljene iz ugla očeva, ima majki koje tvrde da im je ova knjiga bila korisnija od svih onih stručnih napisanih upravo za majke.

Komentari čitalaca o knjizi "Istina o očinstvu"

Upišite komentar...

Markus Berkman, biografija

Markus Berkman piše televizijske kritike za Daily Mail, muzičku kolumnu za Spectator i sportske kolumne za Independent on Sunday i Punch.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga