Istinita priča o Pinokiovom nosu

Istinita priča o Pinokiovom nosu
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Poslednji deo trilogija o Bekstromu.
Tomas Erikson je poznati branilac neopozivo krivih, međutim, sada je on taj koji je pronađen mrtav u svom domu i policija se našla u čudnoj situaciji. Umesto da ima problem sa pronalaženjem osumnjičenih, lista potencijalnih ubica je toliko velika da ne znaju odakle da počnu.
Na samom vrhu osumnjičenih se nalazi inspektor Evert Bekstrom, koji je zadužen za istragu ovog ubistva. Bakster, srećom, ima odličnu mrežu sumnjivih kontakata koji mu mogu pomoći u istrazi. Sve što treba da uradi jeste da prekrši svako pravilo koje mu se nađe na putu i zatvori oči pred mitom.
Međutim, ovog puta ni najkorumpiraniji policajac ne bi mogao da predvidi u kom pravcu ili koliko će daleko slučaj odvesti Bekstroma.

Komentari čitalaca o knjizi "Istinita priča o Pinokiovom nosu"

Upišite komentar...

Lejf G. V. Pešon, biografija

Lejf G. V. Pešon (1945) švedski je kriminolog i romanopisac. Radio je u Državnoj policijskoj upravi, koju je bio prinuđen da napusti 1977. godine, pošto je razotkrio skandal u policijskom vrhu, a vratio se u nju 1992. godine kao profesor kriminalistike. Od 1978. godine napisao je niz romana, od kojih su tri dobila nagradu za najbolji kriminalistički roman godine u Švedskoj. 20th Century Fox je 2012. godine otkupio prava za snimanje televizijske serije zasnovane na romanima o Evertu Bekstremu. Serija je u januaru 2015. godine počela sa emi...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Lejf G. V. Pešon

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga