Janin kalendar

Janin kalendar
Oblast:Tinejdžeri
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652125159
 Odlomak iz knjige

Planer za 2017. godinu

Ukoliko pratite moje snimke, znate da sam opsednuta planiranjem i organizovanjem. Zamišljala sam kako bi izgledao moj idealni planer i odlučila da maštu pretvorim u stvarnost, te vama napravim najbolji PLANER-KALENDAR ZA 2017. godinu.

Ali, Jano, ovaj kalendar počinje od 14. februara. Zašto? Imala sam ideju da ovime obeležimo Dan zaljubljenih. Tokom proteklih godina pružali ste mi ogromnu podršku i ljubav i 14. februar je dan kada ćemo to da proslavimo. Da napomenem – slavimo i moj rođendan koji je istog dana. Svi datumi su se poklopili!

Nadam se da vam se dopada ovo što sam pripremila za vas. Slikajte se sa svojim primerkom ovog kalendara i podelite ga sa mnom na društvenim mrežama sa haštagom #janinkalendar.

Vaša Jana
 

 

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Janin kalendar".

Komentari čitalaca o knjizi "Janin kalendar"

Upišite komentar...

Jana Dačović, biografija

Jana Dačović je rođena 14. februara 1999. godine i završava Gimnaziju u Kraljevu. Pored toga bavi se i YouTubeom: kači video snimke sa savetima i idejama za tinejdžere. Za dve i po godine sakupila je više od 250.000 pratilaca. Prva Janina saradnja sa Lagunom jeste na njenom planer-kalendaru za 2017. godinu kojim su njeni pratioci na drustvenim mrežama bili oduševljeni.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Jana Dačović

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga