Joca dobio seku

Joca dobio seku
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Ako očekujete prinovu u porodici, a već imate dete, ovo je idealna priča uz koju možete da razgovarate o promenama koje će nastupiti dolaskom bebe. Nema razloga za ljubomoru, jer dobiti batu ili seku je velika sreća.

U ovoj priči pronaći ćete odgovore na ova pitanja: zašto vaše starije dete često misli da je i ono trudno u vreme vaše trudnoće, kako starijem detetu ili deci pričati o novorođenčetu, kako reagovati ako dete preteruje sa nežnostima prema novorođenčetu, a kako ako ispoljava ljubomoru, da li se na isti način ophoditi prema oba deteta.

Dolazak bebe na svet prava je prilika da starijem detetu pokažete da u njega imate poverenje i da cenite njegove sposobnosti. Uz ovu knjigu biće vam lakše da starije dete povedete kroz jednu značajnu etapu u njegovom duševnom razvoju.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Joca dobio seku".

Komentari čitalaca o knjizi "Joca dobio seku"

Upišite komentar...

Kristijan Lamblen, biografija

Kristijan Lamblen je rođen u Francuskoj. Autor preko trideset knjiga za decu. Osim serijala Ala je sladak ovaj život, napisao je i knjige iz oblasti pedagogije, pozorišnog izražavanja, istorije, gramatike.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Kristijan Lamblen

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga