Jutro, podne, noć

Jutro, podne, noć
Oblast:Trileri
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610013856

Hari Stanford je jedan od najuticajnijih i najbogatijih ljudi u Americi. Dok svi ostali misle o njemu sve u superlativu, jedino njegova porodica zna njegovo pravo lice. Njegovo troje dece imaju malo toga zajediničkog, osim jedne stvari - mržnja prema rođenom ocu.

Kada ovaj bezosećajan i hladan čovek iznenada pogune tako što padne sa svoje jahte, naslednici se okupljaju u porodičnoj vili kako bi prisustvovali čitanju testamenta. Bogatstvo treba da podele Vudi, plejboj naviknut na lagodan život, oštroumni Tajler, sudija u Čikagu, i Kendal, modna dizajnerka koja svoj uspeh duguje mračnoj tajni.
Stvar postaje komplikovanija kada se pojavi Džulija, mlada žena koja tvrdi da je Harijeva vanbračna kćerka. Može li se njoj verovati išta više nego ostalim naslednicima?

Komentari čitalaca o knjizi "Jutro, podne, noć"

Upišite komentar...

Sidni Šeldon, biografija

Sidni Šeldon je rođen 11. februara 1917. godine, umro je 30. januara 2007. godine. Bio je američki književnik. Poznatim je postao zahvaljujući televizijskoj karijeri, odnosno stvaranju popularnih TV-serija kao što su The Patty Duke Show (1963–66), I Dream of Jeannie (1965–70) i Hart to Hart (1979–84), ali je slavu stekao tek u kasnim godinama života zahvaljujući romanima Master of the Game (1982), The Other Side of Midnight (1973) i Rage of Angels (1980) koji su postali bestseleri. ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sidni Šeldon

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga