Kako naučiti engleski preko mapa 1

Kako naučiti engleski preko mapa 1
Oblast:Rečnici i jezici
Izdavač:Memento

"Engleski preko mapa 1" je multimedijalna prezentacija u kojoj se objašnjava sama suština engleskog jezika pomoću mapa uma. Prezentacija počinje glavnom mapom koja se kasnije grana u druge mape, druge oblasti engleskog jezika.

Razlog nastanka prezentacije je da olakša učenje engleskog jezika tako što će u proces učenja uključiti potencijale emocionalne memorije. U emocionalnoj memoriji se nalaze centri za kreativnost, maštu, boju, trodimenzionalnost, asocijacije, radoznalost... čije korišćenje znatno olakšava proces učenja.

Prezentacija se sastoji iz dva dela.

U prvom delu se objašnjava suština gramatike engleskog jezika. Prvi deo nas uči kako se grade i kada se upotrebljavaju svih 12 vremena u engleskom jeziku i koje vrste glagola postoje.

U drugom delu se nalazi specijalno osmišljen sistem vežbi koje trebaju da olakšaju usvajanje znanja koje nam nudi prvi deo.

Komentari čitalaca o knjizi "Kako naučiti engleski preko mapa 1"

Upišite komentar...

Beatriz Vilijams, biografija

Beatriz Vilijams nakon što je diplomirala na Univerzitetu Kolumbija i završila postdiplomske studije na Stenfordu, provela je nekoliko godina kao konsultant visokih rukovodilaca u oblasti komunikacija i korporativne strategije, da bi se potom posvetila produktivnijoj delatnosti pisanja romana. S mužem i četvoro male dece živi nedaleko od obale Konektikata, gde se u podjednakoj meri bavi pisanjem i pranjem veša. ... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga