Kao u sobi sa ogledalima

Kao u sobi sa ogledalima
Oblast:Razno
Izdavač:Laguna

Ovaj roman obuhvata ratne i poratne epizode, dirljive, potresne i tragikomične situacije koje su se s bosanskog ratišta rasule po ovdašnjim prostorima.
U romanu se prepliću istina i laž, zamišljenost i pripovedanje, prošlost i sadašnjost. Upoznajemo se sa malim velikim ljudima i njihovim usponima i padovima, sudbinama koje su ponekad veće i od života i od književnosti.
Odraz čoveka na ovim stranicama odraz je sveta u kome živimo - nisu svi lepi i ugodni za oko, ali svaki od njih će pružiti čitaocu izuzetno čitalačko iskustvo.

Komentari čitalaca o knjizi "Kao u sobi sa ogledalima"

Upišite komentar...

Vladimir Kecmanović, biografija

Vladimir Kecmanović (Sarajevo, 1972) do sada je objavio romane: „Poslednja šansa“ (1999), „Sadržaj Šupljine“ (2001), „Feliks“ (2007), „Top je bio vreo“ (2008), „Sibir“ (2011), „Kainov ožiljak“ (u četiri ruke sa Dejanom Stojiljkovićem, 2014), „Osama“ (2015) i zbirku pripovedaka „Zidovi koji se ruše“ (2012). Sa istoričarem Predragom Markovićem autor je knjige „Tito, pogovor“ (2012). Objavio i esejističko-biografsku knjigu „Das ist Princip!“ (2014). Dobitnik je stipendije fondacije „Borislav Pekić“ i nagrada „Ivo Andrić“, „Branko Ćopić“, „Me...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Vladimir Kecmanović

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga