Knjiga lekova Deliverans Dejn

Knjiga lekova Deliverans Dejn
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Zločin izgubljen u vremenu. Duboko zakopana tajna. Jedna knjiga razotkriva nezamislivu istinu.

„Priča o vešticama koja će vas ostaviti začarane.“ - USA Today

„Izuzetan roman... uzbudljiv triler o skrivenim moćima žena kroz vekove.“ - Boston Globe

Salem u Masačusetsu, 1681. godina – strah i podozrenje dovode jednu varošicu do nezapamćenih događaja.

Marblhed u Masačusetsu, 1991. godina – jedna mlada žena samo što nije otkrila da je sa Salemom povezana onako kako nikad ne bi mogla ni da zamisli.

Pre nego što zaroni u arhive kako bi pripremila materijal za svoju doktorsku tezu, Koni odlazi u Marblhed kod Salema da na majčin zahtev pripremi babinu kuću za prodaju. U toj kući, nenastanjenoj već dvadeset godina i obrasloj u puzavice i šiblje, ona otkriva prastari ključ i u njegovoj šupljini požutelu ceduljicu s dve reči: Deliverans Dejn.

Istražujući ko je tajanstvena osoba čije ime je našla na cedulji, upoznaće rodoslov neobičnih žena s natprirodnim moćima. Jedna od tih žena krije tajnu Koninog porekla.

Povezavši prošlost i sadašnjost Katrin Hau nas vešto vodi kroz uzbudljivu mešavinu istorijskih činjenica i fikcije, s neočekivanim obrtima i ishodima koji će glavnu junakinju dovesti do spoznaje o sopstvenim sposobnostima i prvoj ljubavi.

„Hauova spaja naučno istraživanje za izgubljenom knjigom s uzbudljvim vradžbinama od kojih vas podilazi jeza.“ - Dallas Morning News

„Ako želite život s više uzbuđenja... zaronite u Knjigu lekova Deliverans Dejn.“ - Real Simple

„ Ðavolski dobra knjiga.“ - San Francisco Chronicle

„Književna alhemija… dovoljno moćna da nam podari savršenu knjigu za odmor.“ - Christian Science Monitor

„Priča o vešticama koja će vas ostaviti začarane.“ - USA Today

Komentari čitalaca o knjizi "Knjiga lekova Deliverans Dejn"

Upišite komentar...

Katrin Hau, biografija

Katrin Hau je rođena u Hjustonu u Teksasu a diplomirala je istoriju umetnosti i filozofiju na Kolumbija univerzitetu. Doktorat je radila na Bostonskom univerzitetu gde je držala seminar o vešticama Nove Engleske. Ideju za ovaj roman razvila je dok je pohađala doktorske studije, šetajući psa šumom između Marblheda i Salema. Inače, njena čukunbaba je bila progonjena kao veštica i spaljena je na lomači. Živi u Marblhedu u Masačusetsu sa suprugom i nekoliko životinja.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga