Knjiga o Baltimorcima

Knjiga o Baltimorcima
Oblast:Poezija
Izdavač:Laguna

Od autora ,,Istine o slučaju Harija Keberta", saznajte u ovoj knjizi šta se dogodilo pre toga. Do dana kada se dogodila Drama postojale su dve porodice Goldman - Goldmani iz Baltimora i Goldmani iz Monklera.
Goldmani iz Monklera pripadaju srednjoj klasi, žive u maloj kući u Monkleru. Goldmani iz Baltimora su bogata porodica kojoj se smeši svetla budućnost, žive u luksuznoj kući u imućnom predgrađu Baltimora.
Osam godina posle Drame, Markus Goldman iz Monklera odlučuje da napiše priču o svojoj porodici. Godine 2012. napušta Njujork i odlazi u tropski Boka Raton na Floridi gde se posvećuje svom novom romanu.
On piše o sećanjima na Goldmanove iz Baltimora, o njegovom divljenju prema njima i njihovom postepenom gubitku sjaja i bogatstva, sve do Drame. Pitanje koje Markusa progoni je šta se zaista desilo Goldmanima iz Baltimora?

Komentari čitalaca o knjizi "Knjiga o Baltimorcima"

Upišite komentar...

Žoel Diker, biografija

Žoel Diker je rođen u Ženevi 1985. Istina o slučaju Harija Keberta njegov je drugi roman. U njemu prikazuje Ameriku koju dobro poznaje, pošto je po njoj mnogo putovao i u njoj dugo boravio.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Žoel Diker

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga