Kraljevi zmajevi - treći deo trilogije Vidovnjaci

Kraljevi zmajevi - treći deo trilogije Vidovnjaci
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

U završnici trilogije o Vidovnjacima knežević Plemeniti suočava se sa svojom sudbinom onoga ko pokreće promene koje će presuditi o opstanku Šest vojvodstava... i celog sveta.
Ruka rođenog sina oduzela je život kralju Lukavom. I kneževiću Plemenitom – i njegovi prijatelji i neprijatelji veruju da je i on mrtav. Pa ipak, zahvaljujući dvojici bliskih ljudi i svom bratstvu s vukom, mladi knežević ustaje iz groba – teško ozleđenog i tela i duše.
Kraljevstvo se dotle koleba na samom rubu propasti: Kraljevski je opljačkao i napustio prestoni grad, a princ Istiniti, kome po pravu pripada presto, izgubljen je u suludoj potrazi – i možda više i nije među živima. Samo njegov povratak, ili naslednika koga treba da rodi njegova mlada kraljica, može spasti Šest vojvodstava.
Knežević neće da čeka. Gonjen gorkim uspomenama na sve što je izgubio, i on preduzima jedan poduhvat: da ubije Kraljevskog. To putovanje ga nagoni u duboke struje magije koja teče u njemu – u njima će ili potonuti, ili će izroniti izrastavši u nešto drugačije nego što je bio...

Komentari čitalaca o knjizi "Kraljevi zmajevi - treći deo trilogije Vidovnjaci"

Upišite komentar...

Robin Hob, biografija

Rođena u Kaliforniji 1952. godine. Robin Hob je pseudonim Margaret Astrid Lindholm Ogden. Ova spisateljica uporedo koristi i alijas Megan Lindholm sa kojim je i započela svoju karijeru. Pod ovim pseudonimom je pisala od 1983. do 1992. godine. Od 1995. godine kontinuirano se koristi imenom Robin Hob. Trenutno piše pod oba pseudonima i živi u gradu Takoma, u državi Vašington. Veoma je cenjena među fanovima epske fantastike. www.robinhobb.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Robin Hob

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga