Krv kraljeva - prvi deo trilogije Vidovnjaci

Krv kraljeva - prvi deo trilogije Vidovnjaci
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Prvi deo serijala Vidovnjaci

Nezakonitog sina princa Plemenitog, kao što mu i ime kaže, podiže očev mrgodni konjušar u senci kraljevskog dvorca. Kraljevska porodica ga uglavnom odbacuje – izuzev prepredenog kralja Lukavog, koji ga šalje da se u potaji obučava umeću pogubljivanja. Venama mladog kneza teče čarolija Veštine, i još jedno mračnije znanje, skrivena darovitost dečaka kraljevske krvi koji odrasta u štalama, među psima.

Dok surovi pljačkaši haraju obalama kraljevstva, dečak odrasta u mladića. Ubrzo će se suočiti s prvim opasnim poslanjem, koje će mu iskidati dušu. Iako ga neki smatraju pretnjom prestolu, možda će se pokazati da je on ključ za opstanak kraljevstva.

Komentari čitalaca o knjizi "Krv kraljeva - prvi deo trilogije Vidovnjaci"

Upišite komentar...

Robin Hob, biografija

Rođena u Kaliforniji 1952. godine. Robin Hob je pseudonim Margaret Astrid Lindholm Ogden. Ova spisateljica uporedo koristi i alijas Megan Lindholm sa kojim je i započela svoju karijeru. Pod ovim pseudonimom je pisala od 1983. do 1992. godine. Od 1995. godine kontinuirano se koristi imenom Robin Hob. Trenutno piše pod oba pseudonima i živi u gradu Takoma, u državi Vašington. Veoma je cenjena među fanovima epske fantastike. www.robinhobb.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Robin Hob

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga